Punita Priya All Songs

Punita_Priya_3

17476_1
Bathatha Kamar Piya Baith Ke Dabai.mp3
Singer: Punita Priya,Ritik Singh
3.66 mb
17231_1
Kaisan Bawe Mausami.mp3
Singer: Alam Raj,Punita Priya
3.53 mb
16938_1
Thuk Do Na Gussa.mp3
Singer: Alam Raj,Punita Priya
4.77 mb
16136_1
Jhumas Kanwariya Dagariya Me.mp3
Singer: Punita Priya
3.92 mb
15999_1
Gaal Kata Ta Hamaar.mp3
Singer: Punita Priya
5.38 mb
15645_1
Baba De Dihe Sundar Sajanwa.mp3
Singer: Punita Priya
3.17 mb
15481_1
Bechela Swang Devghar Me Pudina.mp3
Singer: Punita Priya
4.55 mb
12965_1
Bardas Karo Maza Aayega Mp3 Song.mp3
Singer: Punita Priya
3.17 mb
Nach Dj Bajake
Nach Dj Bajake.mp3
Singer: Punita Priya
4.76 mb
Jhihir Jhihir Bahe Purwa Bayar
Jhihir Jhihir Bahe Purwa Bayar.mp3
Singer: Punita Priya
3.9 mb
12Next >
Page(1/2)
Jump to Page
Home »
© 2021 MyBhojpuri.IN